Activiteiten voor kinderen

Het Paardenparadijs is een bijzondere locatie. Onze visie, manier van huisvesten en werkwijze zorgen voor een unieke ervaring! Wij richten ons op het vergroten van (wederzijds) vertrouwen & respect, bewust worden van lichaamstaal, sensitief & diervriendelijk werken en kudde gedrag. Uiteraard met de liefste pony’s van Valkenswaard!

Kom jij de magie van Het Paardenparadijs ervaren?

Beter Buiten middagen

De Beter Buiten middagen zijn er voor ieder kind.

Van de onbevangen avonturiers en ontdekkingsreizigers met eindeloze energie tot kinderen die gemakkelijk overprikkeld of juist snel verveeld zijn.

Wij geloven dat ALLE kinderen veel kunnen én weten. Tijdens de Beter Buiten middagen is er ruimte om creatief te zijn, talent tot uiting te brengen en vooral JEZELF te zijn met én tussen de paarden. Wie wil dat nou niet?!

Voor maar €65,- per maand kun je je kind(eren) wekelijks, op zaterdag van 13.00 tot 15.00, naar Het Paardenparadijs brengen om te spelen, ontspannen en beleven in de buitenlucht tussen de paarden. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
Wij zorgen voor voldoende drinken en gezonde snacks tijdens en tussen het spelen door.

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en vind je het leuk om dit samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes te vieren tussen de paarden? Kom dan jouw feestje vieren bij Het Paardenparadijs!

Een unieke ervaring op een prachtige locatie tussen onze super lieve paarden en pony’s. Niet te vergelijken met het traditionele manege kinderfeetje en daarom extra bijzonder! De paarden eten geven, ponnies ‘pimpen’, leren over eetbare kruiden en planten en thee maken voor de paarden. Heb je zelf nog een speciale wens of idee? Laat het ons dan zeker weten!
Paardrijden behoort niet tot de mogelijkheden.

Kinderfeestjes duren ongeveer 2 uur en zijn inclusief drinken en iets lekkers. Van te voren bij ons op de locatie cadeautjes uitpakken kan ook! Meer info of reserveren kan via het contactformulier.