Workshops & Team Building

Wil jij samen met vrienden/vriendinnen/kinderen/collega’s een workshop of training volgen? Waarbij jullie leren omgaan met paarden én elkaar op een meer afgestemde manier. We gaan op een leuke en luchtige manier uitgebreid leren en ervaren over onderwerpen/thema’s die niet alleen belangrijk zijn tijdens het samenzijn met paarden, maar vooral inzichten zullen geven die vertaald/meegenomen kunnen worden naar huis. Het leuke is namelijk dat het woord ‘paard’ in onderstaande thema’s ook van toepassing kan zijn op een persoon in jouw leven. We gaan voornamelijk (leren) werken vanuit lichaamstaal, intentie en gevoel. Krachtiger worden en bewuster zijn van alles wat je in je hebt. Terug naar eigenheid, oorspronkelijkheid en echtheid en vol levensenergie, verwondering en vreugde terug naar huis!

Heb je een specifieke wens of vraag? Geen probleem! Wij leveren maatwerk en er zijn velen mogelijkheden. Neem contact op via het contact formulier en wij stellen een volledig op maat gemaakte workshop of teamtraining/uitje voor je samen afgestemd op jullie wens en niveau.

Tijdens onze workshops en teamtrainingen staan werken vanuit eenvoud/moeiteloosheid, bewustwording en gevoelsmatig handelen centraal. We gaan dan ook op zoek naar ieders kern/kracht. Leer opnieuw luistern naar je innerlijke weten/kompas en om in het hier-en-nu te zijn. Vergroot de verbinding tussen jou en de natuur en ga mee in de stroom van het leven in contact met jouw authentieke zelf. 

Ervaring met paarden is niet vereist om deel te nemen aan onze workshops!
Paardrijden valt niet onder de mogelijkheden.

Onderstaande (groep)workshops/trainingen geven een beeld van wat inhoudelijk mogelijk is, maar kunnen geheel naar eigen wens vormgegeven worden.

Leiden & Volgen lees meer

Ruimte & Richting lees meer

Vorm & Balans lees meer

Help mijn kind rijd paard!lees meer