Het Paardenparadijs

Danique begon in 2013 met het realiseren van een droomplek; Het Paardenparadijs. Een paddockparadise waar door middel van een tracksysteem met strategisch gesitueerde voerplaatsen, fraaie aanplanting van eetbaar groen en uitdagende elementen zo veel mogelijk een natuurlijke leefomgeving van paarden word nagebootst. Het geluk en welzijn van de paarden staat voorop.

Door de unieke visie en werkwijze onderscheiden wij ons van andere succesvolle hippisch ondernemers aan ‘De Paardenboulevard’ in Valkenswaard.

Wij bieden maatwerk programma’s voor groepen, teams en bedrijven, wekelijkse activiteiten voor kinderen, excursies en één op één begeleiding/coaching. Inhoudelijke informatie over de aangeboden activiteiten vind je via het menu van onze website.

‘Paradise is not a place, it’s a feeling, a state of mind’

Ik ben dankbaar voor alle geweldige mensen die al samen komen op Het Paardenparadijs en alle andere mensen en paarden daarbuiten waarmee ik mag werken. Zij zijn een enorme inspiratie en drijfveer voor mij. Dankzij en samen met hen kom ik tot de ontdekking dat het aan de buitenkant van traditioneel paarden houden juist helemaal niet eenzaam is.