Activiteiten voor volwassenen

Wil jij ook meer inzichten en praktische vaardigheden verkrijgen in de training van jezelf en je paard? Ieder jaar organiseren wij verschillende activiteiten zoals clinic’s, (master-)classes, lesdagen, Yoga en demo’s. Hier kun je informatie vinden over alle activiteiten.

 

Yoga met Iveta Hanusova tussen de paarden

Vanuit de Yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en is er respect voor alles wat leeft. Ook wij mensen zijn, net als paarden onderdeel van de natuur. Zelfs de namen van sommigen asana’s (Yoga houdingen) zijn afgeleid van diersoorten en elementen vanuit de natuur(..lees meer)

Masterclass academische rijkunst - Kenneth Vansweevelt

Een professionele meerdaagse masterclass met opbouwende training, instructie, thuisopdrachten en persoonlijke begeleiding van Kenneth Vansweevelt (lees meer..)

Clinic - Noora Ehnqvist (3-daags)

Noora is jaren lang student en assistent geweest van Klaus Ferdinant Hempfling. Dit heeft een enorme impact op haar leven gehad in positieve zin. Noora ziet het leven in een breed perspectief. Voor haar staat het werken met paarden voor lichaamsbewustzijn, de natuur binnen en buiten onszelf, diepgang, vreugde, en ieders uniekheid. Samen vormen zij één geheel. (lees meer..)